Kontorrengøring

Få gjort rent når I holder fri og mød ind til skinnende rene kontorer. Den gode rengøring er den, I ikke lægger mærke til, fordi alt bare er, som det skal være. Den type rengøring sætter vi en ære i at levere. 

Det er først, når der ikke er gjort ordentligt rent, at medarbejdere begynder at klage. Men langt tidligere – før den manglende rengøring bliver tydelig – kan dårlig rengøring give problemer. Støv, mikroorganismer og skimmelsvamp har stor betydning for indeklimaet og vores velbefindende. Dårligt indeklima giver mere sygdom og fører til mindre produktive medarbejdere. Så hvis I sparer på rengøringen, betaler I regningen et andet sted.

Rengøringen skifter med årstiderne

Det er højst sandsynligt ikke den samme rengøring, I har behov for året rundt. Heldigvis kan I tage det som en selvfølge, at måtterne ligger rengjorte og klar om vinteren, at forhallen skinner i det skarpe forårslys, og at der i det hele taget er taget hensyn til, hvordan I gerne vil have tingene gjort.

I bestemmer, hvornår vi skal gøre rent

Vi falder ind i jeres rytme og gør rent, når det passer jer – også gerne om lørdagen. Vores faste team af medarbejdere lærer hurtigt jer – og enhver krog af jeres lokaler – at kende, og I kan nemt kommunikere med vores medarbejdere fra gang til gang, hvis jeres behov ændrer sig.

Vi går ikke på kompromis med udstyret

Vi har udstyret i orden. Og vi går ikke på kompromis. Vi bruger udelukkende udstyr og rengøringsmidler, der er beregnet til jeres typer af kontorudstyr og gulvbelægninger. Det er noget, vi går højt op i, og som vi løbende researcher grundigt på.

Specialrengøring og opskuring af gulve

Ud over almindelig rengøring med faste intervaller kan vi hjælpe med specialrengøring, større hovedrengøring og opskuring af gulve. Selv meget slidte og grimme gulve kan blive smukke, hvis de bliver behandlet rigtigt. Vores maskiner renser gulvene grundigt og masserer sæbe eller olie ned i gulvene, så de bliver smudsafvisende, nemme at renholde og flotte at se på.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud – baseret på ordentlighed

    Dit navn (skal udfyldes)

    Email (Skal udfyldes)

    Firma (skal udfyldes)

    Din besked