Snerydning

SNERYDNING OG SALTNING

Bliv inde i varmen og lad os sørge for, at fortove, udendørs kældertrapper, indkørsler, gårde og stier er fri for sne, og at der er gruset eller saltet efter reglerne for glatførebekæmpelse.

I kan trygt lade os om at følge med i vejrudsigterne, når der bliver skruet ned for temperaturen. I kan være sikre på, at sneen er ryddet til den aftalte tid. Det sørger vores grundige ruteplanlægning, professionelle maskiner og engagerede medarbejdere altid for.

Det bedste af det hele? I betaler kun for det, I får. Det betyder, at I, i stedet for en fast pris, får en månedlig faktura, når vi har været ude hos jer og salte, gruse eller rydde sne. Det koster ikke ekstra, når vi ved tvivlstilfælde tager ud og ser, om der er brug for ekstra saltning. Som abonnementskunder på vores erhvervsservice er det en af jeres mange fordele ved at vælge os.

Overlad ansvaret til Servicefirmaet

Ifølge loven skal sneen ryddes hurtigst muligt, når det har sneet. Det er ejerforeningernes eller ejendomsadministratorernes ansvar at sørge for, at sneen er væk, og at fortovene og gårdarealerne ikke er glatte. På den måde sikres det, at ingen kommer til skade i det glatte føre.

Men i stedet for at gøre det selv, kan I overlade ansvaret til Servicefirmaet:

  • Vi holder øje med vejrudsigten
  • Vi holder jeres udendørsarealer fri for sne
  • Vi fakturer kun for de gange, vi rydder sne
  • Vi har døgnvagt

Snerydning

Lad os give dig et uforpligtende tilbud – baseret på ordentlighed

    Dit navn (skal udfyldes)

    Email (Skal udfyldes)

    Din besked