“Den bedste rengøring er den, I ikke lægger mærke til”

ERHVERVSRENGØRING PÅ ABONNEMENT

I har nok at se til. Derfor skal det være så nemt som muligt at få gjort rent. Når vi begynder at samarbejde, får I en skræddersyet serviceplan – et redskab, der giver jer et hurtigt og godt overblik over vores samarbejde. Serviceplanen viser præcis, hvornår vi løser de forskellige opgaver, så I hele tiden kan følge med. Planen giver jer også mulighed for at kommunikere med det faste team af medarbejdere fra gang til gang.

Vinduespudsning

Udførlig arbejdsbeskrivelse

Det faste team af dygtige medarbejdere får arbejdsbeskrivelsen som en del af serviceplanen og bruger den aktivt i hverdagen hos jer. Det sikrer, at I altid får det, vi har aftalt. Teamet er uddannet til at udføre alle former for opgaver og til at foretage den nødvendige slutkontrol af arbejdet. Resultaterne skriver de i en rapport, som indgår i den samlede vurdering af samarbejdet. I de første måneder har vi god erfaring med at holde opfølgende møder, hvor vi sammen afstemmer forventningerne.

Vi elsker at gøre rent

Efter mere end 20 år i branchen er vi stadig ligeså begejstrede for vores fag, som vi var i starten. Derfor tager vi ofte på kurser og messer for at sikre, at I konstant får markedets bedste løsninger. Det betyder, at I kan være sikre på, at vores udstyr og rengøringsmaterialer er de bedste, der findes, og at de selvfølgelig er beregnet til netop jeres typer af kontorudstyr og gulvbelægninger.

Læs mere om erhvervsrengøring her:

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud – baseret på ordentlighed

    Dit navn (skal udfyldes)

    Email (Skal udfyldes)

    Firma (skal udfyldes)

    Din besked