RENHOLD AF GÅRD OG GADE

Som en del af jeres abonnement holder vi jeres gård og gaden foran bygningen ren og pæn. Vi tømmer affaldsspande, fjerner blade og samler skrald. Måske ser I os, når vi er ude hos jer. Vi er nemme at genkende i vores blå firmatøj. Det er dog langt fra sikkert, at I hører os, for som nogle af de første i Danmark, bruger vi udelukkende elektriske maskiner, som larmer meget mindre end tilsvarende benzindrevne maskiner.

GODT FOR MILJØET – OG for MEDARBEJDERNE

De maskiner, vi bruger på jeres ejendom, er bedre for miljøet end deres benzindrevne modstykker. Og meget af udstyret er nemmere for vores medarbejdere at håndtere. Det påvirker jer ikke direkte, men det betyder, at der altid er garanti for at få et smil fra vores medarbejdere. Det er noget, som vores nuværende kunder sætter stor pris på.

En velholdt ejendom smitter

Det skal være rart at komme hjem. Det første, beboerne bemærker, er omgivelserne; gade, gård og trappeopgang. Er de rene og pæne, eller ligger der skrald og nedfaldne blade overalt?

Hvis omgivelserne er rene og pæne, skaber det en rar stemning. Og det er med til, at beboerne føler sig trygge.

Hvis der derimod ikke er pænt, er det ikke rart at komme hjem. Og mindre velholdte ejendomme smitter. Ligger der papir på gaden, bliver der smidt mere papir. Så der er god idé i at holde gården og gaden ren.

Ejendomsservice

Lad os give dig et uforpligtende tilbud – baseret på ordentlighed

    Dit navn (skal udfyldes)

    Email (Skal udfyldes)

    Din besked