Vinduespudsning

BYENS RENESTE RUDER

En ren rude er der ingen der lægger mærke til – og sådan skal det være. Få jeres vinduer pudset af en professionel vinduespudser med faste intervaller, så vinduerne aldrig bliver et samtaleemne eller noget, der irriterer jer. Vi laver en aftale med jer om, hvor ofte jeres vinduer skal pudses, og om de alle sammen skal pudses hver gang. Det kan også være, der er andre ting, I gerne vil have, vi tager særligt hensyn til. Hvis vinduerne pludselig trænger til at blive vasket en ekstra gang imellem to aftaler, er I altid mere end velkomne til at ringe til os.

Rene vinduer hos beboerne

Beboerne kan også få glæde af samarbejdet i form af privat vinduespudsning i ejendomme, hvor vi i forvejen pudser vinduer. Det er nemt for dem og nemt for os at pudse deres vinduer, når vi alligevel er på ejendommen. Spørg os, hvordan aftalen fungerer.

Lad solen kigge ind

Der findes ikke noget bedre end spejlblanke vinduer, som solen skinner ind af. Rene vinduer giver meget mere lys til bolig og kontorer – og det giver gladere beboere og medarbejdere.

Vi har mere end 20 års erfaring med at pudse alt fra glasfacader til butiksruder og vinduer. Det får I gavn af, når vi indgår en aftale. Vi har fået en specialbygget vasketrailer, som kan bruges til at vaske vinduer og facader med renset vand og varmt vand, som vi selv kan fremstille i trailerens anlæg. Traileren er bygget til at komme ind små steder, så vi kan komme rundt i byen og parkere uden at holde i vejen.

Kontakt os på telefon 35 36 48 30 og lad os give jer et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til præcis jeres behov.

Vinduespudsning

Lad os give dig et uforpligtende tilbud – baseret på ordentlighed

    Dit navn (skal udfyldes)

    Email (Skal udfyldes)

    Din besked