Trappevask

TRIN FOR TRIN

Opgang for opgang sørger vi for, at jeres trapper bliver vasket ordentligt. Vi vasker oppefra og ned, og vi vasker selvfølgelig også gulvet under måtterne. Og dem lægger vi pænt på plads igen. Hvis der er en plet på væggen eller gadedøren fjerner vi også den, når vi alligevel er i gang.

Med jævne mellemrum rengør vi vindueskarmene og fejer paneler og balustre. Ud over den gode service leverer vi også smil ad libitum, når I møder os. Det manglede da bare.

Trappevask

De rigtige plejemidler

Ud over de gode resultater kan I glæde jer over, at vi tager hensyn til både trappen, miljøet og vores medarbejderes helbred. En moppe er nemlig ikke bare en moppe, og en trappe er ikke bare en trappe. Belægningen på jeres trapper bliver plejet og behandlet med netop den type sæbe, der passer til jeres gulve – lige meget om I har linoleum, sten, træ eller terrazzo. Vi bruger et specialudviklet system med moppegarn, der er lavet af en særlig slags mikrofiber uden brug af kemikalier. På den måde holder jeres trappe sig flot -meget længere.

Win-win

Det betyder meget for beboerne, at trappen er ren og pæn. Det er det første, man ser, når man stikker hovedet ud af døren på vej på arbejde. Og det er det sidste, man ser, når man stikker nøglen i døren.

Hvis trapperne er rene og pæne, er beboerne mere tilbøjelige til at holde opgangen ren og fri for f.eks. sko og affald.

Så ikke nok med, at trappebelægningerne holder længere med den rette behandling – beboerne passer også bedre på opgangene. Det er da en win-win situation.

Kontor

Lad os give dig et uforpligtende tilbud – baseret på ordentlighed

    Dit navn (skal udfyldes)

    Email (Skal udfyldes)

    Din besked