“Ordentlighed er en selvfølge. Hos os.”

Ordentlighed er vores varemærke

Ordentlighed har været vores varemærke siden 1989, hvor Dennis Jensin som helt ung flyttede hjemmefra og blev selvstændig vicevært. Siden er virksomheden vokset, og i dag er vi en hel del faste medarbejdere, som hjælper boligforeninger, institutioner og virksomheder i hele Storkøbenhavn med ejendomsservice og rengøring. Ordentlighed er en værdi, der gennemsyrer hele virksomheden. Det betyder, at vi altid holder, hvad vi lover, at vores medarbejdere har overenskomst og gode arbejdsforhold, og at vi tager hensyn til miljøet, når vi vælger både produkter og maskiner. Man kunne ønske sig, at ordentlighed var en selvfølge i vores branche, men det er desværre ikke altid tilfældet.

Som kunde hos os kan I få hjælp til alt fra vinduespudsning til trappevask, viceværtopgaver, gartnerarbejde og snerydning. I får et fast team, som altid er klædt i Servicefirmaets arbejdstøj, når de er på jeres ejendom, så I kan genkende dem. De lærer hurtigt jeres behov og præferencer at kende. I kan altid fange os på telefonen, lige meget hvad klokken er og skulle I have brug for ydelser, som vi ikke tilbyder, kan I få glæde af vores kæmpe netværk af dygtige og professionelle folk. Det kan for eksempel være elektrikere, VVS’ere og låsesmede.

Kontor

 

Med ordentlighed mener vi

Den bedste service

I har nok at se til. Derfor skal I ikke bekymre jer om udfordringerne i jeres ejendomme, men blot tage stilling til, hvilke løsning I synes bedst om. Det er god service. Vi gør meget ud af at være på forkant, så I sparer både bekymringer og penge. Med faste teams får I altid nogen, der kender jeres bygninger og lokaler og kan yde præcis den service, der er bedst.

 

Den nyeste viden

Der kommer hele tiden nye spændende produkter og maskiner i vores branche. Vi sørger for, at vores viden konstant er opdateret, så I får markedets bedste løsninger. Det gør vi bl.a. ved at tage på messer hvert år og ved at være medlem af relevante brancheorganisationer.

 

Gode løn- og arbejdsforhold

Det er vigtigt, at vi behandler hinanden godt. Derfor har vi indgået en overenskomst med 3F, der sikrer vores medarbejdere en ordentlig løn. Derudover er vi medlemmer af Danske Service (tidligere Rengøringsselskabernes Branche- og Arbejdsgiverforening), der arbejder for ordnede forhold i branchen. Sammen med gode arbejdsforhold betyder det, at vi har glade medarbejdere, der kommer ud til jer med et smil på læben og en lyst til smøge ærmerne op og levere et rigtig godt stykke arbejde.

 

Miljøvenlige maskiner og produkter

Vi gør, hvad vi kan for at passe på miljøet. Vi sørger for at bruge så skånsomme produkter som muligt, og vi har købt andele i en vindmølle i Hvidovre. Den er bygget ved siden af Københavns Ressourcecenter ved Sjællandsbroen, og andelene er vores bidrag til reducering af CO2 og dermed et sundere miljø.

 

Ergonomiske redskaber og metoder

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere trives, og at de passer godt på sig selv, når de er på arbejde. Det hjælper vi dem med i form af redskaber og metoder. Det betyder f.eks., at I aldrig ser en medarbejder med spande i hånden, når de skal op i en opgang for at vaske trapper. I stedet har de flere klude med, der allerede er vredet op. Det giver det bedste resultat for alle – også i det lange løb.